Recenze EuroPainClinics

Váš názor nás zajímá!

Nedílnou součástí léčby je individuální a empatický přístup našeho lékařského i nelékařského týmu ke každému z našich pacientů. Pokud byste rádi vyjádřili svoji spokojenost s péčí, přístupem, informovaností na pracovištích EuroPainClinics, rádi přivítáme vaši zpětnou vazbu ve formě recenze! Všechny reakce jsou pro nás důležitým vodítkem pro naši práci a zkvalitňování všech nastavených procesů.

Pro naše pacienty (a nejen pro ně) jsou k dispozici veřejné Google a Facebook recenze, které lze kdykoliv přidat a podělit se tak s ostatními o své vlastní zkušenosti. Každá recenze se obratem zobrazí v následujícím seznamu podle místa, kam recenzi přidáte.

Za Vaše reakce předem děkujeme.


EuroPainClinics Praha

EuroPainClinics
4.6
Based on 10 reviews
powered by Google
Jan Londzin
Jan Londzin
17:36 12 Jan 20
Velice doporučuji. Po několika měsících ukrutných bolestí kdy nešlo nic ani spát mi během jedné návštěvy pan doktor jedním zákrokem snížil bolest o 80% a já se po 4 měsících mohl narovnat, vyspat a začít cvičit, abych zlepšoval svou situaci s vyhřezlou ploténkou. Mám výhřez 1,4 cm, ale nyní již funguji bez problémů. Cvičím denně, ale bez zdejšího zákroku bych se ještě dlouho nemohl zbavit zánětu okolo výhřezu a začít cvičit, což moji situaci stabilizovalo. Velmi děkujiPan doktor Tirpák skvělý specialista a velmi příjemný člověk.
Stv t
Stv t
20:19 05 Jan 20
Velice příjemní lidé, hodné sestřičky, ale bohužel mně nepomohli, byl jsem tam asi před měsícem s bolestmi zad , mám posunuté 3 obratle o 13,11 a 9 mm a tím pádem velké bolesti kvůli ploténkám. Pan doktor mi píchal injekce k páteři na zkoušku a předtím mi řekl, že to není zas tak závažné. Čekali jsme 24 h co mi injekce provedou ,ze začátku se mi ulevilo ,až přestali bolesti ,ale pak se vše vrátilo, zase bolesti ,tak jsem tam volal a oni mi řekli , že neumí pomoci, jsem tedy silně nespokojen, jelikož ležím už týden na lužku s velkými bolestmi,padám na zem a s cizí pomocí neudělám skoro nic.Nepomáhá plavání ani cvičení. Od pana doktora mi to připadlo silně neprofesionální, vzkázat mi po sestřičce ,že mi neumí pomoci. Přitom je zajímavé, že injekce mi k páteři pomohli ,ale dále už to řešit neumí. Martin T .Stačilo by poradit co dělat dále, když cvicení a plavání nepomáhá.
Lukáš Dostál
Lukáš Dostál
16:21 10 Dec 19
100% profesionální přístup. Klinika, kde umí pomoci hned a účelně. Ochotný personál a ti nejlepší lékaři z ČR i Evropy, kteří své práci opravdu rozumí. Děkuji, opravdu pomáháte.
Jakub Krajnak
Jakub Krajnak
18:10 17 Jul 19
Pan doktor odbornik a citlivy sympatak, sestricky a recepce 10/10, doporucuju ... A da se dobre zaparkovat rovno u vchodu 🙂
Daniel Pribyl
Daniel Pribyl
13:42 24 Jun 19
Dnes návstěva této kliniky!Pán doktor, hodný a příjemný,vše vysvětlil do podrobna,a poradil!!!Tak též zákrok který provedl šikovně a min.bolesti!!!Děkuji pane doktore!!! 🙂 Sestřičky taky zlatička,a tak též I recepce a objednání! 🙂 Moc děkuji a krásný den 🙂 Dan Přibyl
Ludmila Bobkova
Ludmila Bobkova
07:23 25 Oct 18
Naprosto profesionální a zároveň lidský přístup personálu... tato klinika je příkladem,jak by měla péče o pacienta vypadat.
Hana Svecova
Hana Svecova
16:46 29 Jun 18
Tato klinika nemá konkurenci. Úžasný přístup celého personálu k pacientům.
Další recenze

Přidat recenzi (Praha)

EuroPainClinics Brno

EuroPainClinics
5.0
Based on 3 reviews
powered by Google
Jirina
Jirina
10:11 21 Feb 20
Úžasný přístup k pacientovi. Pokud jste se nedočkali od jiných lékařů magnetické rezonance, tak tady s tím nemají problém😊. Záleží jim na tom proč máte bolesti 😇
Zobrazit všechny recenze

Přidat recenzi (Brno)


Přidat Facebook recenzi

EuroPainClinics
4.3
Based on 29 reviews
powered by Facebook
Kateřina Lemberská
Kateřina Lemberská
2020-10-22T15:24:21+0000
Naprosto úžasné, skvělý přístup a personal
Zuzana Šipošova
Zuzana Šipošova
2020-09-28T16:48:43+0000
Dnes som absolvovala operáciu v Košiciach.prijemne prostredie a príjemný personál som maximálne spokojná a môžem len odporučiť 👍🙂
Martina Zerolová
Martina Zerolová
2020-08-12T12:06:52+0000
Keby som mala popísať starostlivosť a prístup PÁNOV doktorov a všetkých okolo nich boli by to slová ako ODBORNOSŤ, ĽUDSKOSŤ, VÔĽA POMÔCŤ nech je to akokoľvek zložité, a hlavne ZÁUJEM riešiť bolesť, a práve ten prístup a naozaj človečenstvo robia kliniku tým čím je.. pre mňa bola a je to nádej že budem bez bolesti -a na kazdý zákrok som sa tešila, pretože som vedela, že tá úľava príde.. ja ĎAKUJEM hlavne EPC v Košiciach -MUDr.Mláka a zlatíčka okolo neho (manž.Beckový, radiologovia, sestričky) aj MUDr.Rapčan a jeho tím v Bardejove.. 🙂 ps: POKIAĽ MÁTE BOLESTI TU VÁM POMÔŽU -riešia príčinu a nie len bolesť ako dôsledok.. a to je podstata a dôvod prečo EPC ÁNO...
Petr Vlček
Petr Vlček
2020-05-19T14:26:58+0000
dnes jsem poprvé navštívil kliniku v Brně a na výsledky a hodnocení léčby je tím pádem příliš brzy, ale co můžu velmi pozitivně hodnotit, je absolutně lidský a profesionální přístup lékaře i sestřiček. Během několikaletých problémů jsem se cítil u většiny odborných lékařů ve státních nemocnicích spíše jako obtěžující ,,kus" Děkuji za takový přístup a snad budu moct brzo poděkovat i za pomoc a návrat k normálnímu životu. Petr Vlček
Marie Voláková
Marie Voláková
2020-04-09T07:34:47+0000
Jsem ráda,že jsem navštívila kliniku.Všude si mě doktoři převažovali jako brambor.Na klinice úžasné sestřičky,věnují se vám.Jsou usměvavé,což na člověka pozitivně působí.Pan doktor vás vyšetří,vše vám vysvětlí (co se týče magnetické rezonance)to jsem ještě nikde nezažila.Opravdu profesionální přístup všech.Moc děkuji a jsem šťastná,že jsem kliniku navštívila.Marie Voláková.
Maja Kleimanova
Maja Kleimanova
2020-03-11T05:44:03+0000
Od R.2017 som pacientom-klientom tejto kliniku a ešte som sa za tie roky ,čo trpím bolesťami chrbtice nestretla S tak milím personálom lekárov a sestier.Lekári sú veľký odborníci a pokiaľ je to v ích moci a v rukách vždy sa snažia pomôcť.Dr.Rapčanovi som veľmi vďačná.6.3.20mi voperovali simulátor bolesti scs.Momentálne som v štádiu nastavovania a pevné verím ,že má zbaví bolesti a závislosti od opiátov.Veľká vďaka!
Pavel Koškár
Pavel Koškár
2020-03-04T09:11:26+0000
Dobré psát a informovat,třeba i to,že klientům,kteří nejsou u vybrané pojišťovny,neposkytneme ani bezplatnou konzultaci,nebo berete,že konzultace je to že bohužel nebudu ošetřen z důvodu nesmluvního vstahu s mou pojišťovnou. nějaké divné a to jsem odeslal všechny podklady co jsem měl.SLUŽBA NANIC.
Zuzana Jurčová
Zuzana Jurčová
2020-03-03T14:10:52+0000
najprv vam napisu ze po zhodnoteni stavu vam ich liecba pomoze, potom pridete z ineho mesta do Kosic, mate si doniest vysledky, este ani nesedite na stolicke uz vam lekar povie my vam nepomozeme absolutne vas nevysetri nepozrie spravy z inych vysetreni povie vam berte lieky ked mu poviete ze opiaty uz nepomahaju tak povie ze mam zvysit davkovanie alebo ist na silnejsie a ked mu poviem ze som tisice eur dala na cvicenie idpoved cvicte dalej. neodporucam a som velmi sklamana
Anastázia Ďuričková Szilagyiová
Anastázia Ďuričková Szilagyiová
2019-10-02T15:10:18+0000
Bola som v Bratislave na klinike aj v Košiciach sú Profesionáli klobúk dole👍Mne odporúčali spinálny stimulátor čo dúfam že poisťovňa schváli lebo bolesti mám neskutočne veľké čo už niekedy sa nedá vydržať,tak teda čakám a dúfam že nemusím dlho🙏🙏🙏
Miroslav Zigo
Miroslav Zigo
2019-08-23T07:08:49+0000
Super přístup, byl jsem v Praze a smekám....
Lenka Niepelova
Lenka Niepelova
2019-08-20T21:10:40+0000
Z úprimného srdca môžem napísať, že Europainclinics Bardejov a Bratislava je pre mňa veľkou nádejou v lepší a kvalitnejší život. U MUDr. Róberta Rapčana v Bardejove som podstúpila jeden z možných zákrokov po ťažkom úraze so silnými bolesťami v oblasti kostrče. Pán doktor Rapčan je veľký odborník-profesionál, zároveň má ústretový, láskavý a ľudský prístup, čo je v dnešnej dobe viac ako vítané a malo videné. Uvidíme, či ešte bude potrebný ďalší zákrok, ale viem, že sa vložím do tých správnych rúk. Ďakujem aj MUDr. Grigerovi za prvé vyšetrenie a snahu a rovnako ľudský prístup. Zdravie je len jedno a tí, ktorí nám ho dokážu podľa dostupných možnosti prinavrátiť a robia si svoju prácu poctivo, sú veľmi vzácni ľudia, ktorí si zaslúžia najväčšie uznanie. Nemôžem zabudnúť ani na sestričky v Bardejove, či Bratislave. Za milú a ústretovú komunikáciu a jednanie či telefonicky, sms alebo osobne. Za... starostlivosť po zákroku. Ešte som sa nestretla s tým, aby Vám niekto zavolal na druhý deň a aj ďalšie dni po zákroku, ako sa máte a sledoval aj naďalej Vás stav. Ide o komplexný a premyslený systém poskytovania kvalitnej zdravotnej starostlivosti. Preto Europainclinics odporúčam všetkými desiatimi a Vaše dobré meno budem šíriť ďalej. Ďakujem❤, s úctou a prianím toho najlepšieho celému tímu, Lenkaread more
Martina Kovačičová
Martina Kovačičová
2019-05-06T12:31:15+0000
Absolvovala som operáciu platniciek a musím povedať že mi to naozaj pomohlo a neľutujem.je to už 6tyzdnov a fungujem bez liekov a bolesti👍cítila som sa u Vás výborne a môžem len odporúčať a ĎAKUJEM❤️ste super 👌
Jana Chlumská
Jana Chlumská
2019-04-12T20:31:10+0000
není pro každého. nelze se osobně objednat. po 2 měsících od vyplnění formuláře na netu a cekani na odezvu nenapsali ani 'trhnete si nohou, o vas nemame zajem'... tady si vybírají jen specifickou diagnózu k jedinému operačnímu zákroku. vaše bolesti zad a příčina nikoho nezajímá.... Je to velké zklamání. Pouhy byznys. Jsme odkázáni opet na nezájem našeho zdravotnictví s hrazenim pojišťovnou nebo uhrazení si léčby na soukromých pracovištích bez účasti ZP.
Marie Tesarikova
Marie Tesarikova
2019-04-08T12:28:55+0000
Dobrý den, pro tuto kliniku jsem se rozhodla na základě mnoha kladných recenzí. V prosinci mi zde byl proveden operační zákrok (endoskopický výkon), po kterém se u mě objevily urologické problémy. Přibližně 14 dní po zákroku jsme se sestřičkami byly neustále v kontaktu, ujišťovaly mě však, že tyto problémy jsou jen dočasné a mělo by dojít k jejich úplnému vymizení. Když se mé problémy ani po dvou měsících nezlepšily, poslala mě má lékařka na urologii, kde mi sdělili, že tyto problémy již nelze odstranit. Příčinou byla dle všeho chyba při zákroku, při které byl narušen určitý nerv.
Poacher Hunter
Poacher Hunter
2019-04-02T15:55:01+0000
Veľmi profesionálny prístup k pacientovi až som prekvapený že takáto klinika je aj na Slovensku. Bol som v Bardejove a jedným slovom "ďakujem"
Michal Novák
Michal Novák
2018-11-30T15:27:17+0000
Po téměř 8 měsících bolesti, byla až tato klinika na Chodově místo, kde mi opravdu pomohli. Pan Dr. Tirpák neskutečný profík, péče sestřiček a personálu perfekní, žádné čekání.
Edith Babocká
Edith Babocká
2018-10-10T16:09:55+0000
Byla jsem dnes poprvé v Praze. Přístup sester a lékaře naprosto skvělý. Zakrok zvladatelny.
Petra Palirova
Petra Palirova
2018-09-30T14:08:14+0000
Bola som v Bardejove,profesionálny,milý prístup lekára a sestričiek 🙂 odporúčam
Veronika Djurbová
Veronika Djurbová
2018-09-14T18:18:27+0000
Uzasni tim ludi. Profesionalny a priatelsky pristup k pacientovi. Mozem len odporucit. Na klinike v Bardejove mi pomohli po dvoch navstevach od dlhorocnych bolesti. Dakujem
Jirina Salkova
Jirina Salkova
2018-08-22T18:26:42+0000
Doporučuji Vše se má zkusit. Byla jsem dnes poprvé. Přístup sester a lékařů příjemný.Zakrok zvladatelny.
Marie Adamcova
Marie Adamcova
2018-08-18T07:35:23+0000
doporučuju byla jsem tam a jsem velice spokojená
Hanka Beroušková
Hanka Beroušková
2018-08-17T12:53:25+0000
Velmi doporucuji tuto kliniku, dochazim jiz od dubna,kvetna tohoto roku. Po dlouhych letech zde mi pomohli, velka uleva od bolesti. Vim, budu dochazet jeste nekolikrat, ale stoji to za to. Profesionalni pristup, mili,prijemni,ochotni.
Martina Rydrychová
Martina Rydrychová
2018-08-13T16:56:50+0000
Velmi bych chtela podekovat vsem z kliniky, uzasny profesionalni pristup, okamzita uleva od bolesti zad, prijemne prostredi, mile usmevy. Dekuji M.R.
Petra Duchková
Petra Duchková
2018-07-23T20:10:38+0000
Je to již měsíc, co jsem poprvé navštívila EuroPainClinics a chtěla bych moc poděkovat MUDr. Tirpákovi i sestřičkám za profesionální přístup a velice příjemné vystupování. Jsem moc ráda, že jsem kliniku navštívila, bolesti zad jsou již po první návštěvě kliniky mnohem menší. Zlepšení probíhalo postupně, dokonce jsem týden po návštěvě kliniky zvládla dovolenou v Krkonoších s túrami, na které bych si před tím určitě netroufla... Věřím, že to zlepšení vydrží dlooouhou dobu, již skoro měsíc neužívám žádné léky na bolest a cítím se mnohem lépe 🙂 Moc Vám všem děkuji. Petra Duchková
Michaela Dopitova
Michaela Dopitova
2018-07-18T19:47:38+0000
Díky teto klinice začínám zas pomalu žít bez bolesti, jsou neuvěřitelný a přístup? Nezažila jsem lepší ����mam za sebou cílenè obstriky a operaci. Obrovské Dík celému týmu. Slovy se nedá vyjádřit ,jste proste nej ���a preji do budoucna spoustu dalších spokojených klientů jako jsem ja.
Vladimír Barták
Vladimír Barták
2018-07-11T09:48:46+0000
Vše super je po bolestech po jedné návštěvě.
Magda Pitterlová
Magda Pitterlová
2018-06-23T08:02:06+0000
Dobrý den, ještě jednou Velké díky Vám, nesmírně si Vás vážím. Profesionalita 1,lidskost 1,kolektiv1,hůmor s Vámi i přes bolest 1 a spousta dalších pozitiv!!! Jen tak dál a přeji mnoho dalších spokojených pacientů. Pitterlová M.
Marián Hrivňák
Marián Hrivňák
2018-05-30T19:56:28+0000
Zuzana Grigely
Zuzana Grigely
2018-05-20T16:52:29+0000
Absolútna vďaka, prístup všetkých zúčastnených-bezkonkurenčný.Som rada, že som prišla ešte včas- kedy sa mi dalo pomôcť miniinvazívnym endoskopickým zákrokom, a že som tím lekárov v Košiciach na čele a Dr. Hessom zvolila ako prvú voľbu.Rovnaká vďaka patrí MUDr. Grígerovi, ktorý ma indikoval na operáciu. Svedomitý prístup, ani chvíľu som nemala pocit, že niekoho z EuropainClinics zaťažujem.Ďakujem�
Drahomíra Šaranková
Drahomíra Šaranková
2018-05-11T17:17:30+0000
Velka reklama a ziadna pomoc
Jitka Soukupová
Jitka Soukupová
2018-04-13T19:25:51+0000
Marian Otiepka
Marian Otiepka
2018-04-12T11:09:09+0000
Ďakujem tímu MUDr. Georga Hessa z kliniky v Košiciach ako aj MUDr. Grigerovi z Bratislavy za to, že po kvalitne zvládnutej operácii medzistavcovej platničky v júni 2017 som opäť mohol na jar tohto roku absolvovať prvý beh (štafetový polmaratón) a vykonávať naďalej svoje povolanie závislé od fyzickej zdatnosti. Všetkým vrelo odporúčam. EuroPainClinic držím palce a želám veľa úspechov.
Lucit Ka
Lucit Ka
2018-02-28T14:08:20+0000
Skvelá skúsenosť! ďakujem
Eva Šoltesová Labdiková
Eva Šoltesová Labdiková
2018-01-27T20:04:45+0000
Veronika Pacoltová
Veronika Pacoltová
2017-12-22T16:17:18+0000
veľke Dakujem patri celemu timu Euro pain clinic Bardejov za moj návrat do normalneho života,za zbavenie neznesitelnych dlhoročnych bolesti od zakroku 15.5.2017 prajem len to naj všetkym pri ich praci aj v osobnom živote ,doporučujem každemu tychto super ľudi ,kto ma problemy nevahajte ani minutu,nebudete lutovať,vdačny pacient Juraj Pacolt.
Eva Hrejsemnou
Eva Hrejsemnou
2017-11-28T15:02:57+0000
Já teprve začínám, byla jsem jednou, sice bolestivý zákrok, ale po něm se mi moc ulevilo. Ulevilo se docela pěkně.
Danka Miro Jurek
Danka Miro Jurek
2017-08-10T13:45:42+0000
Mončika Špaková
Mončika Špaková
2017-06-24T20:57:01+0000
Jozina Kolsovska
Jozina Kolsovska
2017-06-04T17:49:35+0000
Libuša Karaffová
Libuša Karaffová
2017-04-27T16:39:18+0000
Žaneta Makáňová Gogolová
Žaneta Makáňová Gogolová
2017-04-23T11:44:12+0000
Veľké ďakujem MUDr. Georgevi Michaelovi Hessovi..! Skvelý chirurg a skvelý človek. Veľká vďaka,že zbavil môjho manžela veľkej hernii, ktorá mu spôsobovala neznesiteľné bolesti a nespavosť. Veľké ďakujem aj celému operačnému tímu Euro Pain Clinics Košice za ich zdravotnú starostlivosť a pomoc.Tak isto ďakujeme aj doktorovi Griger v Bratislave. Veľmi milý a vzdelaný doktor. Krásne a po lopate vysvetľuje aký zákrok vám budú robiť. Sestričky milé na oboch klinikach. Išli sme 400 km na operáciu ale vôbec neľutujeme. Všetkým vrelo odporúčam. Europain clinic držím palce a želám veľa úspechov.
Adriana Šalachová Makeľová
Adriana Šalachová Makeľová
2017-02-08T13:20:45+0000
Sú skvelí, čo sa týka profesionality, ale aj ľudskosti.
Jaro Kapolka
Jaro Kapolka
2017-01-29T17:05:46+0000
Mozem len odporucat vedia co robia po zakroku som sam odisiel a bolest ziadna
Danka Danuska
Danka Danuska
2016-12-04T08:13:00+0000
Dobrý deň Euro Pain Clinics. Chcem sa takto verejne zo srdca veľmi pekne poďakovať MUDr. Georgevi Michaelovi Hessovi..! Je to úžasný chirurg,skvelý človek a empatický človek..! Veľmi si vážim,že ma operoval 17.4.2016 a 2x dlhé 3hodiny reoperoval a natrápil sa so mnou 18.11.2016..! Veľká vďaka,že ma zbavil veľkej hernii na L5/S1,ktorá mi vyše roka spôsobovala šialené,neznesiteľné bolesti,7mesačnú nespavosť,ktorá mi spôsobila aj iné vážne zdravotné problémy..! Dnes som 2týždeň po 2 operácii a je to úžasný,priam božský pocit..!Pre mňa ako zázrak,môcť sa ráno zobudiť bez bolestí,spať celú noc,ako predtým než som mala zdravotné problémy s platničkami..!Zároveň sa chcem touto cestou veľmi pekne poďakovať aj MUDr.Jurajovi Mlákovi za jeho starostlivosť a... empatiu,ako aj celému operačnému tímu Euro Pain Clinics Košice za ich zdravotnú starostlivosť a pomoc..! Želám Vám všetkým veľa úspechov vo Vašej ťažkej,náročnej no záslužnej práci..!Aby ste mali veľa šťastných a vyliečených pacientov..! Jediný mínus Euro Pain Clinics je,že za zdravotnú starostlivosť a možnosť byť zdravý a bez bolestí si pacient musí zaplatiť nemalé finančné prostriedky..!Aj keď zo zákona by sme my všetci pacienti mali mať nárok na bezplatnú zdravotnú starostlivosť ..!Vieme,ako to u nás na Slovensku chodí..!Za zdravie si človek musí zaplatiť nielen bolesťami,ale aj peniazmi..!Je mi úprimne ľúto ľudí,ktorý na to nemajú financie,lebo viem,čo to celé stojí a obnáša..! VEĽKÉ ĎAKUJEM EURO PAIN CLINICS KOŠICE a nech aj naďalej úspešne pomáhate nám pacientom,ktorí si vážime Vašu prácu a pomoc..! 🙂 Dlužaninová Danaread more
Renata Gh
Renata Gh
2016-10-01T21:39:45+0000
Jedinecni odbornici, najuzastnejsi a najzohranejsi tim lekarov s najvzacnejsimi vedomostami, neuveritelne, akych sikovnych lekarov mame. Vrela vdaka a vsetka ucta.
Dominik Cisár
Dominik Cisár
2016-09-12T18:47:09+0000
Matúš Jimmy Gmitter
Matúš Jimmy Gmitter
2016-08-24T11:30:08+0000
Great people with best services
Renáta Galandová Venglárová
Renáta Galandová Venglárová
2016-07-04T21:59:58+0000
Miroslava Madarova
Miroslava Madarova
2016-05-19T07:50:40+0000
Bola som tam prvý krát, tiež so strachom, bála som sa či sa vôbec postavím na nohy ale pán MUDr. Mláka svojim odborným prístupom, všetok strach odbúral a hlavne, že pomohol teším sa na opätovné stretnutie, a doporučujem vyskúšať kto to potrebuje. Môžte len získať a stratiť bolesť 🙂 Keby všetci zdravoťáci takto pristupovali k pacientom bolo by to naozaj úžasné a nie také stresujúce... ĎAkujem EuroPainClinisc
Jana Palajova Gumanova
Jana Palajova Gumanova
2016-04-15T11:30:56+0000
Rocky Bauboa
Rocky Bauboa
2015-10-15T23:00:55+0000
Jarmila Bukovská Vyoralova
Jarmila Bukovská Vyoralova
2015-10-15T14:27:49+0000
Jarmila Čermáková
Jarmila Čermáková
2015-03-27T13:06:57+0000
CHI SE DOZVĚDĚT PROČ MĚ POŘÁD BOLEJÍ ZÁDA A JDE MI TO DO NOHOU HLAVNĚ DO PRAVÉ TU MÁM PO PENOPARÉZE A MÁM STRACH ABY SE MI TO NESTALO I Z LEVOU DĚKUJI PŘEDEM ZA ODPVĚĎ ČERMÁKOVÁ
Kacenka Corbova
Kacenka Corbova
2015-03-20T05:39:47+0000
Patrik Pseudofilosof
Patrik Pseudofilosof
2015-02-13T09:17:50+0000
Marie Matějčková Turanová
Marie Matějčková Turanová
2014-12-14T22:13:05+0000
Helena Leite De Miranda
Helena Leite De Miranda
2014-12-09T20:21:07+0000
Marta Vlachynská
Marta Vlachynská
2014-09-15T16:28:24+0000
Marta Kvačková
Marta Kvačková
2014-07-20T11:46:10+0000
Martina Kohutová
Martina Kohutová
2014-06-12T09:02:16+0000
Next Reviews

Přidat Facebook recenzi

Sdílet tento článek přátelům

Máte zájem o vstupní vyšetření na našich pracovištích? Využijte pohodlný systém E-konzultace!

Bolest zad zasahuje do všech stránek života – s návštěvou odborníka je proto dobré neváhat! Pokud je příčina bolesti dostatečně brzy a správně diagnostikována, včasné zahájení léčby znamená jednoznačně efektivnější a trvalejší výsledek. Umožňuje rychlejší zotavení při prvních vážnějších projevech a může vést k oddálení případného návratu potíží v pozdějším období. Odešlete vyplněný formulář E-konzultace a my vás budeme v co nejkratším čase telefonicky kontaktovat nazpět.

Bezplatná E-konzultace