Aktuální informace pro pojištěnce RBP (213)

1670 | 2 min

SLOVO ŘEDITELE

Vážení klienti,

je nám ctí a radostí oznámit, že klinická pracoviště EuroPainClinics navázala po intenzivním jednání smluvní spolupráci s Revírní bratrskou pojišťovnou (213). Zdravotní péči plně hrazenou Revírní bratrskou pojišťovnou lze od 1. ledna 2020 využít na pracovištích EuroPainClinics v Praze i Brně.

Velmi nás těší, že díky zájmu o spolupráci a primární snaze Revírní bratrské pojišťovny zajistit širokou dostupnost kvalitní péče a zdravotních služeb svým pojištěncům mohou naše pracoviště poskytnout vysoce specializovanou léčbu s využitím miniinvazivních a endoskopických výkonů na páteři řadě pacientů se zdravotním pojištěním u této pojišťovny, a to z celého území České republiky. 

Naším cílem je poskytnout vám komplexní zdravotní péči, která včasnou a efektivní léčbou může zabránit chronicitě zdravotních obtíží a umožní vám vést opět co nejvíce aktivní a plnohodnotný život. Jsme připraveni pomoci vám toho společně dosáhnout.

Děkujeme managementu Revírní bratrské pojišťovny za jeho vstřícnost a kladné rozhodnutí vedoucí k navázaní našeho nového vzájemného partnerství, jehož si velmi vážíme.
Děkujeme vám – pojištěncům Revírní bratrské pojišťovny za důvěru, kterou projevíte volbou pracovišť EuroPainClinics pro vaši léčbu.

Těšíme se na vaši návštěvu na našich pracovištích.

MUDr. Miroslav Buriánek, MBA
předseda představenstva EPC Health Invest, SE